banner-akne

banner-psoriazis

Био сапуни

Горди сме, че можем да ви предложим най-добрите, чисти и естествени БИО сапуни, които можете да намерите. Тяхното разнообразие е създадено и произведено от компанията BOTANICUS с нашата собствена уникална смес от внимателно подбрани растителни масла, сертифициран кокосов и палмов растителен сапун, и само аромати на чисти есенциални масла.
Предоставяме гаранция, че всеки един сапун не съдържа животински мазнини.
Всеки сапун е ръчно маркиран и специално опакован за запазване на неговата свежест.
Всяко наше предложение е идеално дори и за най-чувствителната кожа, а нашият прекрасен бебешки сапун е създаден специално за най-деликатните! Поради изключителните си успокояващи и попълващи запасите на кожата свойства и голямата му популярност, ние включихме маслото от Ший в пет от нашите органични сапуни, като повечето са смесени с други превъзходни наподобяващи кожата растителни масла, така че -ДА! Имаме подходящ сапун за всеки тип кожа!
Информацията по-долу ще ви помогне да направите вашият избор.

Подреди по: orderby Показвай по:
Мощно средство за обогатяване и омекотяване на кожата, осигуряващо успокояващ и овлажняващ ефект
10.00 лв.
Съчетано е с успокояващо масло от ший и смесица от есенциални масла, включително роза, лайка, мускатен шалфей и тамян
10.00 лв.
Отлично овлажняващ, почистващ и подхранващ органичен сапун с ший и моринга
10.00 лв.
Превъзходен луксозен сапун,съчетание от омекотяващото и лесно проникващо масло от ший и смесица от освежаващи, стимулиращи есенциални масла
10.90 лв.
съчетание на есенциални масла от успокояващи римска и мароканска лайка
10.00 лв.
Ценните свойства на маслото от ший са съчетани с масло от слива, което придава копринено меко усещазне за кожата и е богато на олеинова киселина и витамин А
10.00 лв.
Маслото от ший се получава от ядката на тропическо дърво, растящо в западна Африка, богато на витамин Е,важна, успокояваща и подхранваща съставка на натуралната козметика.
10.00 лв.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
bgzh-TWenfrderues
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката