banner-akne

banner-psoriazis

ПРЕДПРОЛЕТНО

17_SpringHummer_Pic.jpg

След зимния сън, всяка от нас постепенно се възвръща към късите поли и ярките обувки. Единственото, което може да ни спре от тоталното "пролетното разсъбличане" е сухата кожа на тялото. Обикновено след студовете, недостига на светлина и топлина, след плътните чорапогащници и дебелите дрехи кожата изглежда, меко казано "изтормозена". За да се чувствате във форма, почистете тялото си отвън и отвътре – храносмилателната система от токсините и кожата от мъртвите клетки. 

Направете кожата си гладка, оставете я да диша! За да постигнете това, я почиствайте редовно. Ексфолиантите на основата на морска сол са най-подходящи и почистват кожата най-добре. При редовното ексфолиране на кожата на тялото не забравяйте за ръцете, особено за лактите и раменете. След като почистите кожата си, задължително я масажирайте с хидратиращо мляко за тяло!.

 BOTANICUS ви предлага да се поглезите с невероятните масла за под душ-сучетание на хидратиращи съставки, подхранващи масла и еуфория от ухания на пролетна градина и свежест!мляко за вана и душ

Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Russian Spanish
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката