banner-akne

banner-psoriazis

ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ

beautiful-eyes.jpg

Всяка жена отделя особено внимание на грижата за околоочния контур. И не случайно. Нищо не издава възрастта така, както очите. Ако кожата около очите е покрита с бръчици, синее, подпухва-никаква декоративна козметика не е в състояние да помогне.

BOTANICUS предлага на вашето внимание няколко съвета кожата в тази деликатна област млада и свежа, избягвайки най-често срещаните грешки:

Пренебрегването на подхранващи средства за околоочния контър както през зимата, така и през лятото. Пълната замяна на богати по състав кремове с гелообразни и силиконосъдържащи  неизбежно води до изтъняване на кожата около очите, изостряне на мимическите бръчици. Изходът: използване на Грижа за околоочен контур с Ший или добавяне на масло от пшеничен зародиш към вашия продукт

Използването на промишлени тоници в тази област. Най-доброто средство за тонизиране на кожата на клепачите е Флорална вода от рози или Охлаждаща флорална вода от лавандула(лавандулата помага да се отстранят възпаленията и сините кръгове под очите).

Нанасянето на крема само по костта. Да, кремовете, съдържащи кофеин, хиалуронава киселина и минерално масло не е препоръчително да се нанасят близко до миглите. но точно кожата на подвижния клепач се нуждае най-много от подхранване поради използването на декоративна козметика. Средствата за грижа на околоочен контур на Ботаникус може да се нанасят на целия клепач, като след известно време се отстранява излишъка с помощта на пуфа за уши.

Нанасянето на кремовете не по масажните линии и оказвайки натиск. Всички околоочни кремове се нанасят строго по масажните линии, за да се избегне разпъването на кожата в тази област.

index.jpg

 

 

Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Russian Spanish
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката