banner-akne

banner-psoriazis

ПРОДУКТИТЕ НА BOTANICUS

k-beauty-flowers-butterfly-faces-girl-natural-life-models-Imagine-Beauty-Rose-ANALOVE-GREEN-Photography-mm-Ochi-keti-mypics-women-tatli-bozna-beautiful-2-ceca-woman-girls-butterflies-arena-BA-Farfalle_large.jpg

Едно от ценните преимущества на козметиката на Ботаникус е универсалното приложение на продуктите, благодарение на което, закупувайки един продукт ние получаваме наведнъж няколко: и за грижа за лицето, ръцете, деколтето и т.н. Ето няколко примера:

 

-Всички кремове, млека, лосиони (с изключение на тези за проблемна кожа)могат да се използват за околоочния контур.Особено изгодни в това отношение са продуктите в големи опаковки-100мл. и 200 мл.Закупувайки такъв продукт, вие получвате пълноценна грижа за кожата на лицето и тялото.

-почистващите средства( с Невен и Овлажняващо мляко), спокойно могат да заменят овлажняващия крем особено през летния период или в грижата за комбинирана кожа.

-всички видове течен сапун с успех се използват като душ-гел. Същото важи и за пяната за вана.

-сапуните от колекцията ШИЙ са универсални:подходящи са както за лицето, така и за ръцете и тялото. Сапунът с Лайка и Невен е особено подходящ за деца и хора с алергии.

-балсамите за устни са прекрасна грижа за ноктите и кожичките.

-Млякото за крака с мента е отлично средство за разширени вени. Освен това прекрасно охлажда и ръцете в горещите летни дни.

Лосион за почистване на лице с невен

Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Russian Spanish
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката