banner-akne

banner-psoriazis

МАСЛАТА ЗА ВАНА

80404044.jpg

Няма нищо по-хубаво от това след изморителен ден да си вземем вана. Макар да изглежда като разхищение на природни ресурси, понякога тялото се нуждае от нея. Тя ще отпусне психическото напрежение, ще понижи кръвното и ще ви подготви за сладък сън.

В топлата вана с подходящи соли, етерични масла или билки ежедневните проблеми загубват очертания и започват да ви се струват далечни. Как да спестите ценно време от ежедневни грижи за кожата и пак да изглеждате добре?

 

 Маслата за баня могат да най-доброто решение в този случай. Маслата за баня са перфектният начин за овлажняване на повредена и суха кожа, както и се смятат за най-добрия метод за благоуханна и терапевтична баня (етерични ароматни масла).

Когато и да добавите масла към ваната, това помага на сухата, стресирана и повредена кожа да стане мека, чрез по-доброто подхранване. Топлината на банята помага на маслото да се абсорбира в кожата ви, на което се дължи и брилянтния овлажняващ ефект. Маслото, добавено във ваната е лесен и достъпен начин кожата ви да е постоянно овлажнена.

Копринено масло за вана с иланг - иланг - 275 ml

 

Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Russian Spanish
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката