banner-akne

banner-psoriazis

УСТНИТЕ И ЗИМАТА

images_3.jpg

Нежна лилия, сладка ягода, врата към рая – женските устни през всички времена са удостоявани с най-поетичните и красиви епитети. Меки, сочни, алени – те по правило са признати за най-еротичната част от женското лице. По своята природа устните са много раними, чувствителни, беззащитни, създадени само за целувки, всячески нежности и достойни само за най-меките помади.

С идването на зимата за нашите устни настъпва сурово време, когато те особено се нуждаят от активна грижа и защита. Нашите устни са нежни поради своята структура. Те имат много тънък епидермален слой, отсъства защитна липидна мантия, няма мастни и потни жлези, именно затова те бързо изсъхват и не задържат влажност.

 

Препоръчително е нанасянето на специални балсами за устни няколко пъти дневно, за да поддържате устните си защитени. Повечето продукти от този род подхранват, омекотяват и защитават устните от вятъра и въздействието на ниските температури, като в същото време придават естествен вид и спомагат за по-бързото зарастване на раничките.

BOTANICUS има чудесни предложения за вас, с помощта на които ще забравите за изпръхналите устни:

Балсам за устни с ший, портокал и джинджифил - 15 ml

Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Russian Spanish
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката