banner-akne

banner-psoriazis

АКНЕ? КАЖИ СТИГА!

akne.jpg

Акнето е сред най-разпространените кожни "страдания" и е сериозен медицински проблем както за тийнейджърите, така и за редица възрастни. Около 80% от всички хора на възраст между 11 и 30 г. имат една или друга проява на акне. Дори на 40-50 г. акнето продължава да е проблем при някои хора.

Прочети още: АКНЕ? КАЖИ СТИГА!

ПРЕДПРОЛЕТНО

17_SpringHummer_Pic.jpg

След зимния сън, всяка от нас постепенно се възвръща към късите поли и ярките обувки. Единственото, което може да ни спре от тоталното "пролетното разсъбличане" е сухата кожа на тялото. Обикновено след студовете, недостига на светлина и топлина, след плътните чорапогащници и дебелите дрехи кожата изглежда, меко казано "изтормозена". За да се чувствате във форма, почистете тялото си отвън и отвътре – храносмилателната система от токсините и кожата от мъртвите клетки. 

Прочети още: ПРЕДПРОЛЕТНО

ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ

beautiful-eyes.jpg

Всяка жена отделя особено внимание на грижата за околоочния контур. И не случайно. Нищо не издава възрастта така, както очите. Ако кожата около очите е покрита с бръчици, синее, подпухва-никаква декоративна козметика не е в състояние да помогне.

Прочети още: ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ

ЗА КРАСИВИ РЪЦЕ

Irresistibly-Beautiful-Hands.jpg

Ръцете са визитната картичка на човек. Трудно е да се оспорва това твърдение.Първото, което се набива на очи при първа среща, това са лицето и ръцете.

Прочети още: ЗА КРАСИВИ РЪЦЕ

ПЪРХОТ?

hair_care.jpg Ох, отново този пърхут...Не ви се отдава по никакъв начин да го преборите?

Прочети още: ПЪРХОТ?

ЗА АРГАНОВО МАСЛО

219-1024x743.jpg

 

Аргановото масло е скъпоценен продукт, все по-често използван в козметиката.

Прочети още: ЗА АРГАНОВО МАСЛО

ТИХО СЕ СИПЕ БЕЛИЯТ СНЯГ

Winter-night-3d-wallpaper.jpg

С настъпването на зимата, наред с прекрасния пухкав сняг, често ни спохождат и някои неприятни изненади и проблеми с кожата. Работата е там, че температурния  контраст между топлия въздух в помещенията и студения

Прочети още: ТИХО СЕ СИПЕ БЕЛИЯТ СНЯГ

ПРОДУКТИТЕ НА BOTANICUS

k-beauty-flowers-butterfly-faces-girl-natural-life-models-Imagine-Beauty-Rose-ANALOVE-GREEN-Photography-mm-Ochi-keti-mypics-women-tatli-bozna-beautiful-2-ceca-woman-girls-butterflies-arena-BA-Farfalle_large.jpg

Едно от ценните преимущества на козметиката на Ботаникус е универсалното приложение на продуктите, благодарение на което, закупувайки един продукт ние получаваме наведнъж няколко: и за грижа за лицето, ръцете, деколтето и т.н. Ето няколко примера:

Прочети още: ПРОДУКТИТЕ НА BOTANICUS

МАСЛАТА ЗА ВАНА

80404044.jpg

Няма нищо по-хубаво от това след изморителен ден да си вземем вана. Макар да изглежда като разхищение на природни ресурси, понякога тялото се нуждае от нея. Тя ще отпусне психическото напрежение, ще понижи кръвното и ще ви подготви за сладък сън.

Прочети още: МАСЛАТА ЗА ВАНА

УСТНИТЕ И ЗИМАТА

images_3.jpg

Нежна лилия, сладка ягода, врата към рая – женските устни през всички времена са удостоявани с най-поетичните и красиви епитети. Меки, сочни, алени – те по правило са признати за най-еротичната част от женското лице. По своята природа устните са много раними, чувствителни, беззащитни, създадени само за целувки, всячески нежности и достойни само за най-меките помади.

Прочети още: УСТНИТЕ И ЗИМАТА

bgzh-TWenfrderues
Обща сума:   0.00 лв.

Отиди в количката